Hoe werkt onze Marktpand portal?
Jouw verhuuradministratie online

Direct toegang tot je persoonlijke portal

Na je aanmelding, ontvang je een inlogcode met wachtwoord. Hiermee heb je gelijk toegang tot je persoonlijke Marktpand portal

Eenvoudig je woning invoeren en bewerken

Start direct met invoeren van de gegevens van je woning en betaal wanneer je de advertentie online gaat zetten

Zelf foto's toevoegen

Je kunt zelf je gemaakte foto’s bij de woning toevoegen. Heb je geen mooie foto’s dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze foto pakketten.   Let op: zorg voor mooie, lichte en duidelijke foto’s, hiermee verhuur je de woning beter en sneller.   Heb je geen goede foto’s? Geen zorgen. Wij werken samen met Zien24 een landelijke fotograaf die op korte termijn bij je langskomt en binnen 48uur de foto’s en video’s bij je aanleverd.

Plan zelf je bezichtiging moment in met datum en tijdstip

In je portal, kan je zelf aangegeven wanneer het jou uitkomt dat je de bezichtiging doet en op welk tijdstip.   Mocht er nog een huurder in je woning wonen, is het belangrijk om goed af te stemmen met je huidige huurder wanneer je de woning in kan om de bezichtiging met potentiele kandidaten uit te voeren.

Inzichtelijk wie er aanwezig is bij de bezichtiging

Vanuit je portal kun je precies zien wie er aanwezig zijn bij de bezichtiging en hoelaat ze komen.   Marktpand zorgt ervoor dat potentiele kandidaten vooraf de bezichtiging overal van op de hoogte zijn. Zoals ingangsdatum, inkomeneis, huurprijs, huurperiode en overige bijzonderheden.   Na de bezichtiging laten potentiele huurders uiterlijk de volgende dag voor 10:00uur aan jouw weten of ze de woning daadwerklijk willen huren.

Alle documenten op één plek (Huurcontracten, inspectie rapport etc.)

Je laat ons weten wie de woning mag huren.   Marktpand neemt contact op met de potentiele huurder. De huurder maakt bij ons een digitaal huurdossier aan. Hierin moeten zij documenten aanleveren die wij zullen controleren en screenen op betrouwbaarheid zoals o.a.: ID, EDR en BKR registratie.   Vervolgens wordt er een huurcontract opgemaakt, na controle, wordt deze door beide partijen digitaal ondertekend. Waarna het getekende huurcontract in je portal wordt toegevoegd bij de juiste woning.   Nadat je de inspectie en sleuteloverdracht met je nieuwe huurder hebt uitgevoerd, kan je het inspectieformulier gemakkelijk samen met de gemaakte foto’s van de staat van de woning uploaden bij de juiste woning.   Zo heb je het hele dossier van je woning en huurder compleet. En volledig digitaal en altijd inzichtelijk.

Eenvoudig je woning opnieuw in de verhuur zetten

Mocht je woning na de huurperiode opnieuw beschikbaar komen voor de verhuur?

  • Log in op Marktpand
  • Kiest het pakket wat op dat moment bij je past
  • Betaal veilig met iDEAL. Factuur voor je administratie  staat in je wallet.
  • Je kunt direct aan de slag, zonder dat je de woning opnieuw hoeft in te voeren.