Wie zijn wij?

Verhuurmakelaar

Cynthia

Mijn naam is Cynthia Noordhoek. Ik ben 34 jaar, samenwonend en moeder van twee jonge kinderen. Ik woon ruim 17 jaar in Utrecht stad. Dit is echt mijn thuis. Ik houd van reizen, dan wel met een camper de vrijheid opzoeken, dan wel vliegreizen naar bijzondere bestemmingen. Ik zal niet snel naar dezelfde plek teruggaan, ondanks dat het er fijn was. Ik ben namelijk altijd opzoek naar nieuwe en bijzondere plekken. Ik fiets graag op mijn mountainbike door de bossen, maar ik tour ook graag op mijn racefiets of zoek uitdagingen op zoals een Alp ‘d Huez. Ik ben inmiddels ruim 10 jaar zelfstandig verhuurmakelaar en beheerder van onroerend goed in Utrecht stad. Met in totaal bijna 15 jaar ervaring in het vak, heb ik veel woningen mogen verhuren voor klanten.

Ik heb de verhuurmarkt de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wanneer je een verhuurmakelaar in de arm neemt, betaal je veelal een maandhuur courtage exclusief 21% btw. Daarvoor neemt de verhuurmakelaar al het werk voor je uit handen, superfijn natuurlijk. Maar wat nu als jij zelf al een huurder hebt gevonden en dus alleen een screening en een huurcontract nodig hebt? Wat als zelf de bezichtiging wilt doen, omdat je de regie over je woning wilt houden en je nieuwe huurder zelf wilt ontmoeten? Er is weinig flexibiliteit op dit gebied en daarom zijn veel verhuurders zelf de verhuur van hun woningen gaan doen. Hiermee kun je natuurlijk meteen veel kosten te besparen. Maar al snel loop je helaas tegen problemen aan. Bijvoorbeeld het groots adverteren op landelijke woningplatformen, wat alleen via een verhuurmakelaar mogelijk is. Wanneer je enkel op social media adverteert trek je vaak niet de ideale huurder aan en ben je veel tijd kwijt aan communicatie met potentiële huurders. Ook ontbreekt vaak kennis en beschik je niet over de juiste tools voor screenings en huurcontracten. Zonde, want juist het voortraject, filteren op een goede huurder, uitgebreide screening en een goed juridisch opgesteld huurcontract zijn essentieel voor een goede basis met je nieuwe huurder.

Makelaarskosten laag houden en zelf kunnen kiezen van welke dienst je gebruik wilt maken, behoren bij Marktpand tot de mogelijkheden. We hebben verschillende pakketten, waardoor er gegarandeerd een geschikt pakket is voor als jij je woning wilt verhuren. We staan voor transparantie en verbinding met onze klant, de verhuurder, maar ook met haar potentiële nieuwe huurder. Onze verhuurmakelaars zorgen voor uitstekende begeleiding tijdens het gehele traject, en jij bespaart een hoop tijd en geld!

Senior accountmanager Vastgoed

Ineke

Mijn naam is Ineke en werk als senior accountmanager Vastgoed bij Marktpand.

Nadat ik de opleiding HBO Hotelmanagement heb afgerond, ben ik 22 jaar werkzaam geweest in diverse managementfuncties in de hospitality industrie, waarvan de laatste jaren bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). Mijn laatste functie hier was Commercieel Directeur voor het hotel, congrescentrum en (museum)restaurant.

Toen Cynthia mij vroeg of ik haar wilde helpen met Marktpand was ik meteen enthousiast. Dit kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wist dat ik met mijn ervaring, als mensen-mens, en met mijn commerciële achtergrond de juiste bijdrage kon leveren aan Marktpand. Inmiddels ben ik naast mijn werk begonnen aan de opleiding taxateur. Als ik deze opleiding met succes heb afgerond kunnen we onze diensten verder uitbreiden.

Ik denk dat we in de wereld van verhuur ons kunnen onderscheiden door middel van service en goede klantgerichtheid. En als ik iets heb geleerd in al die jaren hospitality is het toch wel gastgerichtheid! Goede communicatie en transparantie zijn belangrijke onderdelen van een goede service.

Ik geloof in het verhuurplatform van Marktpand, waarbij je als verhuurder kunt kiezen uit verschillende pakketten en diensten en daarmee dus je makelaarskosten en de regie over de verhuur en het beheer van je panden in de hand kunt houden.