Reviews

Op zoek naar een goede en betrouwbare huurder, zijn wij in contact gekomen met Cynthia en haar bedrijf Marktpand. Een schot in de roos! Cynthia is snel, geïnteresseerd, flexibel en prettig in de omgang. Bovendien is het platform Marktpand echt vernieuwend, dat past in de tijdsgeest. Door verschillende modules, heb je de keuze om veel zelf te doen (zoals bezichtigingen, opstellen huurovereenkomst en oplevering/sleuteloverdracht), maar wél met een goede voorselectie van kandidaten ‘aan de voorkant’ door Marktpand en een goed werkend en overzichtelijk online bedrijfsprofiel. We zijn erg tevreden! Dankzij Marktpand hebben wij snel een goede en betrouwbare huurder gevonden! Ik kan aan iedereen die zijn woning wilt verhuren, Marktpand én Cynthia aanbevelen!

Stijn Maas

Oktober 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde “Als huurder via Marktpand een appartement weten te bemachtigen in Utrecht. Ondanks de hoeveelheid documenten die je moet aanleveren, was het proces erg prettig. Het hoort er tegenwoordig nou eenmaal bij. De communicatie met Cynthia was snel, duidelijk en erg meedenkend..”

Wessel van Bakel

Oktober 2021

“Fantastische makelaar. Ik belde op vrijdagmiddag en had nog geen week later alweer een huurder gevonden. Is flexibel en loodst je soepel door het proces, voor een schappelijke prijs.”

Kees van Bochove

Oktober 2021

“Wat een prettig bedrijf. Wij hadden zelf al huurders voor onze woning gevonden, Marktpand heeft daarna de rest geregeld. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar, nette service, duidelijke online-omgeving. Vanuit ons oogpunt zeker waar voor je geld. Samengevat: nette, betrouwbare en snelle service met een glimlach.”

Freek Kusters

September 2021

“Wat heerlijk dat Cynthia mij alles uit handen heeft genomen. Van het vinden van een top huurster, tot het regelen van alle documenten, het doornemen van de documenten, het meedenken. Ik had dit absoluut niet in mijn eentje gekund.”

Inge Orlemans

Juli 2021

“Goede ervaring gehad met Marktpand. Cynthia en Ilona zijn meedenkend, probleemoplossend en professioneel. Prijs-kwaliteit was goed. Ze vonden snel goede kandidaten en contracten plus screening werden uit handen genomen, de bezichtigingen deed ik zelf. Precies goed! Er waren wat technische haperingen met de eind-inspectie, maar ondersteuning en oplossingen werden snel gevonden. In kort: een fijne samenwerking en aanrader!”

Inge van der Ham

Juni 2021

“Marktpand heeft mij goed geholpen bij de bezichtiging, contract ondertekening en overdracht van mijn nieuwe woning. Als ik vragen had en de makelaar van dienst was niet bereikbaar, dan belde ze mij even terug. Het bedrijf is transparant, professioneel en vriendelijk.”

Diewertje Eitjes

Juni 2021

''Voor mij als vastgoedcoach en -investeerder is het heel belangrijk om op een professionele en efficiënte manier huurders te vinden voor mijn eigen woningen en die van mijn cliënten. De keuze voor Marktpand was snel gemaakt. Gebruik kunnen maken van de expertise van een ervaren verhuurmakelaar, en zelf de bezichtigingen doen. Jijzelf kunt het beste je woning laten zien, je leert je (toekomstige) huurders het beste zelf kennen. Cynthia zorgt voor de rest, vangt de reacties op, zet de bezichtigingen in je agenda, screent de huurders en stelt de overeenkomsten en opleveringsrapport op. En jij als verhuurder doet zelf het leukste deel 😉 Aanrader dus, voor alle verhuurders''

Myranda van Leeuwen

Mei 2021

"Cynthia is erg professioneel bezig met har vak. Heeft veel kennis van de verhuurmarkt. Is telefonisch prima bereikbaar. Goede service en kwaliteit. Werkt snel en correct. Echt een aanrader!" Nadine Mathys

Nadine Mathys

februari 2021

Cynthia weet erg veel van de vastgoedmarkt. Ze is erg efficiënt, werkt snel en is duidelijk. Ik ken Cynthia ook als collega en ze is prettig in de omgang en doortastend. Dit zijn precies de kwaliteiten die je moet bezitten om een goede verhuur makelaar te zijn! Marktpand is een uniek concept in de vastgoed wereld en ook van de ondernemers met 1 of 2 panden de juiste keuzes door de goede ondersteuning en verschillende pakketten kun je een keuze maken die precies bij je past. Ik zou iedereen aanraden bij verhuur Cynthia te bellen waar je ook staat!

Jessica Edelenbos

Maart 2021

"Wij hebben onze woning via Marktpand verhuurd en zijn heel erg tevreden over de service. Cynthia was heel goed bereikbaar en kon al onze vragen beantwoorden. Via het digitale portal konden we heel makkelijk een advertentie maken en de vorderingen in het proces volgen. We vonden de combinatie van het zelf rondleiden van potentiële huurders aangedragen door Marktpand heel fijn werken. We waren ook heel erg blij met de foto’s van ons appartement. Al met al een supergoede ervaring. We raden Cynthia dan ook zeker aan! Sterker nog, een vriendin van ons heeft ook al succesvol gebruik gemaakt van Marktpand na onze aanbeveling!" Marije Louisse

Marije Louisse

Maart 2021

In mijn zoektocht naar een huurder voor mijn huis ben ik bij Cynthia terecht gekomen. Wat ben ik blij dat ik haar heb leren kennen! De manier van communiceren, het platform marktpand an sich; Top. Wij hebben een hele fijne huurder gevonden en dit is gelukt door Cynthia. Waarvoor nogmaals dank.

Erwin Wever

Oktober 2020

“Onlangs met Marktpand zaken gedaan. Mijn bovenwoning in Oog in Al kwam pas over 1 maand beschikbaar, dus had ik nog ruim de tijd om een huurder te vinden. Ik heb altijd gebruikgemaakt van verschillende verhuurmakelaars in Utrecht en Amsterdam. Soms naar tevredenheid maar lang niet altijd. Al was het de eerste bemiddeling, ik ben tot nu toe zeer tevreden over de dienstverlening. Binnen een week had Marktpand 5 geïnteresseerde kandidaten voor me gevonden. In de portal van Marktpand zag ik de kandidaten die hadden aangegeven geïnteresseerd te zijn in mijn woning. Ik vond het erg prettig dat je de van de geïnteresseerde kandidaten een motivatie kon lezen waarom ze de woning graag wilden huren. 2 kandidaten schreven ook een stuk over zich zelf waardoor ik een erg goede indruk kreeg van de kandidaten. Uiteindelijk bleven er drie kandidaten over en heb ik zelf met deze kandidaten een bezichtiging gedaan. In de auto naar de bezichtiging nog even snel de tips voor bezichtiging van Marktpand doorgelezen. Die kwamen goed van pas want dat was voor mij de eerste keer dat ik dit deed. Met namen de dont’s waren voor mij handig. Ik ben nogal een flapuit. Ik vond de drie bezichtigingen erg leuk om te doen. Ik kreeg ook direct een gevoel bij de kandidaten. De volgende morgen bleken er twee kandidaten geïnteresseerd te zijn. Gelukkig ook degene waar ik het beste gevoel bij had. Daarna ging het snel, binnen een paar dagen aanbetaling binnen en vervolgens werd het huurcontract opgemaakt en getekend door beide partijen. Prettig dat dat tegenwoordig digitaal kan zodat ik niets hoef uit te printen om vervolgens het weer in te scannen. Al met al: alles snel geregeld voor een eerlijke prijs. Volgende keer maak ik weer graag gebruik van de diensten van Marktpand.”

Pim Steyn

augustus 2020

"Na een positieve ervaring met het verhuren van het beneden appartement (veel geïnteresseerden) , dacht ik het nu wel zelf, in eigen beheer te kunnen gaan doen voor het boven appartement. Maar de tijden waren veranderd: o.a. door Corona was de vraag vanuit expats heel klein geworden en kwamen er meer appartementen voor langdurige verhuur op de markt. Tot mijn grote verbazing kreeg ik weinig respons op mijn advertentie op verschillende platforms. Het aanbod van Cynthia om het voor een klein bedrag op Funda te zetten en geïnteresseerden in te plannen voor bezichtiging kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Precies wat ik nodig had, want de bezichtigingen, het opstellen van huurcontract, etc.… kon ik goed zelf doen. Cynthia kwam meteen met een aantal potentieel geïnteresseerde huurders. Ook toen een huurder onverwachts afhaakte, was ik blij met Marktpand, want die gingen direct weer positief aan de slag. Dus ook mentaal voelde ik mij ondersteund. Alle lof voor Cynthia en haar collega. Ik beveel hen iedereen aan die soortgelijke ondersteuning zoekt."

Emely Dekkers

december 2020

“Professioneel en transparant bedrijf waarmee we prettig zaken hebben gedaan. Je zet je woning zelf op Funda én Pararius, voorselectie van huurders wordt door marktpand gedaan en de bezichtiging en sleuteloverdracht doe je weer zelf. Heel fijne en prettige, en bovenal financieel aantrekkelijke manier van werken.”

Juul Booka

juni 2020

“Uitstekende service en begeleiding tijdens het bemiddelingstraject. Marktpand werkt snel, doortastend en bij vragen bieden ze goede ondersteuning. Verder geeft het online Marktpand portaal je een helder overzicht van afgehandelde én openstaande acties. Prima onderneming, en ik ben zeer te spreken over de samenwerking.”

Romano Wasse

mei 2020

“Voor de verhuur van mijn woning heb ik goede ervaringen gehad met Cynthia van Marktpand. Ze kon mij duidelijk en goed advies geven over de verschillende opties en de voor- en nadelen van verschillen huurcontracten. De bezichtigingen kon ik in eigen beheer laten verlopen op het tijdstip dan voor mij het beste uit kwam. Fijne service en goed contact. Ik zou haar/ marktpand zeker aanraden!”

Sofie Braamse

maart 2020

"Wij hebben onlangs ons huis verhuurd via Marktpand. De communicatie was vlot en netjes. Er kwamen na plaatsing van de advertentie meteen een serieus aantal aanmeldingen voor een bezichtiging. De bezichtinging deden we zelf, dat is fijn want je kent je eigen huis het best. In de online omgeving van Marktpand vind je heel handig alle documenten terug die relevant zijn bij het verhuren van het huis. Het is prettig als een aantal zaken zoals, advertentie maken, agenda voor bezichtigingen, BKR- en inkomenscheck en een eerste scan van kandidaten, wordt gedaan door een bedrijf met verstand van zaken. Kortom ,voor herhaling vatbaar en we zouden het anderen zeker aanraden."

Bas Swart

februari 2020

"Alles is snel en soepel verlopen! Bij de verhuur van een tussenwoning heb ik samen gewerkt met Cynthia van Marktpand. Hierbij zijn de bezichtigingen niet door een makelaar gedaan, maar heb ik dat zelf kunnen doen. Dit was kosten besparend en ik had de regie meer in eigen hand. Beide erg fijn! Kort nadat de woning op internet werd aangeboden kreeg ik van Cynthia een telefoontje dat er een aantal geïnteresseerde waren, waarop er een moment is geprikt om bezichtigingen in te plannen. Marktpand heeft de afspraken gemaakt met de geïnteresseerden en mij hier vervolgens over geïnformeerd, wie wanneer zou komen en wat voor mensen het waren. Door zelf de bezichtigingen te doen denk ik dat de potentiele huurders een goed beeld hebben gekregen van de woning met gelijk veel duidelijkheid die ik zelf heb kunnen geven. Daarnaast was het erg fijn om zelf gelijk een goed beeld te krijgen bij de huurders. Na de bezichtigingen heb ik telefonisch fijn met Cynthia kunnen sparren hoe de verhuur verder afgewikkeld zou kunnen worden en het definitief maken van de verhuur is vervolgens ook spoedig verlopen. Het huurcontract is door Marktpand opgesteld en ter ondertekening aangeboden, vervolgens is de afspraak, om de woning over te dragen, gemaakt. Vervolgens heb ik zelf ook de inspectie voor de overdracht met de huurder gedaan. Ook dat vond ik prettig aangezien wij gelijk het een en ander met elkaar konden bespreken. Deze aanpak voor het verhuren van een woning kan ik aanraden!"

Jasper Sohne

februari 2020